Care-i diferența dintre USL și PDL

Bine, întrebarea corectă ar fi care sînt diferențele. Totuși, în tendința generală de aducere la același numitor, diferențele au devenit „diferența”. E clar că USL e opus PDL, și invers 🙂 . Aripa antenistă a USL -ului este – dacă e posibil așa ceva – și mai antagonistă PDL -ului. Zilele astea sîntem martori ai unei apropieri împotriva firii.

raluca si gabi RMCG

sursa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=560098234054534&set=a.560098190721205.1073741857.360184320712594&type=3&theater

Da, trompeta și madmoazela au îmbrăcat combinezonul aceleiași companii. Și s-au pozat. Divergențele televizate dintre PDL și aripa antenistă a USL sînt prea mari pentru a fi atît de ușor trecute cu vederea în cazul de față. Mai devreme mă întrebam ce evenimente fericite au putut aduce prințesele evocate împreună în mînăria RMCG.

Nu este vorba de politică. E vorba despre lobby, în forma cea mai de jos: bani, mulți bani, indiferent cît de mult căcat trebuie să mănînci.

Concluzia poate fi următoarea: diferența dintre USL și PDL e precum diferența dintre cele două prințese. Diferențele sînt exclusiv de culoare. Apetitul și metodele sînt aceleași.

Acest articol a fost publicat în Chestii care ma enerveaza, Dacă v-aţi săturat de ce vedeţi la televizor și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Care-i diferența dintre USL și PDL

  1. vivi zice:

    Alaturarea celor doua „printese…” se datoreaza faptului ca amandoua fac parte din Comisia parlamentului roman pentru UNESCO. UNESCO a dispus formarea unui grup de lucru avand ca scop sa cerceteze, sa constate care este situatia la R.M. In consecinta, comisia romana -formata din vreo 30 persoane care reprezinta partidele aflate in parlament- a ales un grup format din 3 persoane care intamplator contine si cele doua „printese …”

    • E ca și cum ai spune că situația actuală a României se datorează faptului că parlamentul și guvernul au emis acte normative în condițiile prevăzute de constituție. Mulțumesc. Comisia parlamentului român, grup de lucru, care va să zică…
      Abia acum am înțeles că nu e vorba de impostură, de inepție, de șpagă instituționalizată, incompetență, imoralitate etc. Măcar am lămurit o chestie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s