13 – 15 Iunie

Pentru cine a uitat originile nobile ale minunatei noastre democraţii, pun aici un filmuleţ (pe care-l puteţi vedea şi pe youtube, alături de multe altele pe aceiaşi temă) în care se pot vedea nişte mostre de cretinism incredibile. Chestia e că acestea erau date la televizor ca informaţii absolut autentice, de către singura televiziune a momentului TVR…

Faptul că autorii morali ai reprimării bestiale (cu morţi şi răniţi) a unei manifestaţii paşnice de mari proporţii, reprimare ilegală (cu forţe aşa-zis civile), în condiţiile regizării unei dizabilităţi a aparatului Ministerului de Interne, a manipulării incredibile făcute prin televiuziunea de stat, radio şi ziarele neo-comuniste în frunte cu Adevărul, sunt în libertate şi beneficiază de favoruri rezervate preşedinţilor de stat, miniştrilor şi conducătorilor militari de vârf este strigător la cer.

Partea mai nasoală e că salteaua de prostovani şi mojici pe care s-au sprijinit numiţii de mai sus în demersul lor de a-şi asigura puterea e la fel de vioaie şi în zilele noastre.

Actualizare de 15.06.2011:

Reclame
Acest articol a fost publicat în Chestii care ma enerveaza, Părerea mea și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 13 – 15 Iunie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.