Prieteni! Pregătiţi-vă CV -urile! Sunt posturi pentru toată lumea!
O firmă tare, de vreme ce apar atatea anunturi în numele ei, dar despre care nu se stiu foarte multe. Circa 15%* din totalul anunţurilor de angajare online active (Best Jobs, eJobs) sunt date de firma „Confidenţial”. Tare. N-aveţi decât să faceţi voi înşivă o altă aproximare şi să mă contraziceţi, dacă n-aveti altceva mai bun de făcut. Important e că angajează!
munca la domiciliu – operator pc – ot ce trebuie sa faci este sa petreci 2-3 ore pe zi in fata calculatorului, trimitand mailuri si accesand diferite adrese de internet necesare, acest efort fiinduti rasplatit cu 75-100$/saptamana. Cine este interesat sa trimita un mail cu subiectul LUCRU la adresa de mail – serbanscout@gmail.com
inginer tehnolog industrie alimentara – promovare si vanzare produse de la furnizori agreati de companie
Responsabil vanzari auto – Stabileste si dezvolta relatii profesionale cu clientii; Actioneaza in vederea dezvoltarii portofoliului de clienti
Raspunde de introducerea si actualizarea datelor clientilor proprii in sitemul informatic de gestiune si vanzari; Ofera consultanta clientilor
Analizeaza piata de profil ; Intocmeste oferte ca urmare a solicitarilor primite; Verifica solicitarile clientilor si le supune aporobarii superiorului
Intocmeste rapoarte specifice in functie de cerinte; Negociaza cu clientii in limitele competentei; Urmareste indeaproape buna desfasurare a livrarilor catre clienti.
Arhitecti si designeri – Angajam arhitecti, arhitecti stagiari si studenti ai Facultatii de Arhitectura, an IV si V, pentru realizare proiecte de arhitectura si design interior.
Agent de vanzari si Gestionar/Sef depozit – Suntem filiala in Romania a celui mai prestigios producator Italian de fiting-uri metalice din Europa.
Jurist – consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului; – redactarea de opinii juridice cu privire la aspecte legale ce privesc activitatea acesteia; – redactarea proiectelor de contracte, precum si negocierea clauzelor legale contractuale; – redactarea de acte juridice, atestarea identitatii partilor, a consimtamantului, a continutului si a datei actelor incheiate, care privesc persoana juridica in favoarea careia consilierul juridic exercita profesia; – verificarea legalitatii actelor cu caracter juridic si administrativ primite spre avizare; – avizarea si contrasemnarea actelor cu caracter juridic; – asistenta, consultanta si reprezentarea juridica a societatii : promovare actiuni judecatoresti in fata instantelor, reprezentarea societatii in procesele aflate pe rolul instantelor, promovarea cailor de atac (apel, recurs), definitivarea si investirea cu formula executorie a sentintelor, indeplinirea procedurilor necesare pentru punerea in executare silite a hotararilor definitive si irevocabile ce pot fi puse in executare silita.
PROMOTER – Promovarea intr-o locatie prestabilita a unor produse cosmetice. Promotera trebuie sa comunice clientilor potentiali atributele produselor pe care le promoveaza, va oferi gratuit brosuri/pliante/mostre de produs. Promotera va sta pozitionata la raft, in magazinul de sampling in apropierea produselor pe care le promoveaza.
Cosmeticiana – Salon de infrumusetare exclusivist , localizat pe Iancu Nicolae – Pipera angajeaza personal: Cosmeticiana.
Explicaţia oficială (sau, mă rog, una dintre explicaţii) este ca marea companie „Confidenţial” vrea să-şi diminueze riscurile generate de înlocuirea din mers a unui angajat vechi cu un altul nou, lucru care – din perspectiva respectivei companii – este cât se poate de etic.
În realitate, de cele mai multe ori, în spatele numelui „Confidenţial” se află firme sau persoane a căror reputaţie e aşa de bună, încât nu pot risca să-şi dea numele real, ci doar cel generic.
În principiu, legislaţia muncii încearcă să ne salveze exact de aceşti angajatori confidenţiali. Din câte se vede n-a reuşit decât să-i înmulţească şi să-i facă să prospere pe aceşti adevăraţi paraziţi, ca în mai toate cazurile în care statul se bagă unde nu-i fierbe oala. Iar cu noul cod al muncii, statul s-a săturat să fie simplu spectator: acuma vrea să participe activ la bătaia de joc.
* Nu sunt luate în calcul anunţurile firmelor care iţi dau nume fictive.
De acord cu tine, sint multi si multe companii care se ascund sub numele de „Confidential”. Daca mergi pe monster.com, jobsearch.com, dice.com, http://www.careerbuilder.com, si o gramada de alte site-uri ca sint mii, ai sa vezi ca multe anunturi au listate la rubrica companie: Confidential sau Private. Cu toate acestea, adresa de email la care ti se cere sa trimiti resume-ul / CV-ul este perfect verificabila si nu este in nici un caz @yahoo.com, @gmail.com, @hotmail.com sau alt domeniul care iti ofera email gratuit.
Motivul pentru care numele companiei nu este listat se datoreaza faptului ca joburile sint postate de head-hunters sau agentii de angajare. Companiile mici si mijlocii nu au bani si resurse sa sustina un departament de HR (Human Resourses) sau pe Romaneste – Biroul Personal, si atunci angajeaza o firma specializata in astfel de activitati si care este echipata foarte bine din punct de vedere legal sa scaneze si sa testeze pe orice neica care vrea sa angajeze la compania cu pricina. Pentru ca aceste companii traiesc din comisioanele pe care le primesc pentru angajare, atunci e normal sa nu publice numele companiei pentru care au postul respectiv ca nu cumva altii sa vina sa la fure joburile si sa nu isi mai ia comisionul. Companiile mari, cu nume gen Coca Cola, Pepsi, Procter & Gamble, GE, si tot asa au departamente proprii de HR si n-au o problema sa isi puna sigla si stampila pe fiecare anunt de angajare. Tot ce am povestit aici pina acum se intimpla in tarile din west. Cum se intimpla la noi acasa , este alta poveste. In principiu nu e prost ala care cere, da anunt la ziar, posteaza un job, e prost ala care da, raspunde la anunt. In final se sorteaza singura piata si o sa dispara incetul cu incetul sarlatanii astia. Lumea o sa friga odata, de doua ori o sa invete limbajul si gata. No big deal.
Inteleg punctul tau de vedere.
Aici (in Ro) lucrurile sunt usor diferite, in sensul in care site -urle de oferte de locuri de munca ofera gratuit (serviciul basic) atat pentru angajatori cat si pentru angajatii in cautarea unui loc de munca; spre deoasebire de ce-mi spui tu, aici companiile (foarte) mici isi posteaza singure anunturile de angajare in mod gratuit; selectia o fac singure, dupa regulile lor si adresa de email valida nu au in anunt, pentru ca isi colecteaza aplicarile de pe site… Nu mai spun ca sunt unii angajatori care-si dau nume fictive, de-i cauti prin tot internetu’, camera de comert etc. si nu-i gasesti. Aici nu mai e vorba de economie sau de affordability…
Ori in conditiile astea privacy -ul este usor dubios…
Nu m-am gândit la acest aspect.
Vreau un loc de munca sunt disperat am absolvit liceu de 2 ani si am lucrat p etape inca nu mi am gasit un job stabil am avut experiente in mai multe domenii constructii agent de paza administrator vile job part time sunt din breaza am 23 de ani sh doresc un loc de munca,atuurile mele sunt:ambitia,perseverenta corectitudinea,adaptarea imediata la un mediu nou va multumesc si nu o sa regretati pentru sansa oferita.tel 0726417071
Stimate domn, din păcate nu te pot ajuta. Știu că trecem prin vremuri grele și îți doresc noroc să găsești ceea ce cauți.
Exista multinationale cu mii de angajati care posteaza cu confidential pentru ca nu vor angajati serviti de concurenta (mai ales in nise precum pharma si tech).
Cred că e adevărat ce spui, însă asta nu schimbă starea de anormalitate la care mă refer. Serviți de concurență?! E vorba cumva de servicii secrete, agenții spațiale sau programe militare de avangardă? Nu, e vorba de niște firme – fie ele mari corporații – care au apucături dintre cele mai detestabile. Ai văzut vreodată un site de joburi normal sau dintr-o țară normală (fie și doar prin comparație)? De exemplu http://jobsearch.monster.ca/jobs/
Sunt candidatul ideal,pentru oferta dumneavoastra de munca.Am aplicat la oferta dumneavoastra pe Ejobs .si imi doresc sa sustin un interviu.tel 0732852441